загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Коли старість в радість: як сприймають свій вік різні знаки Зодіаку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вік кожна людина сприймає по-різному: хтось радіє отриманому досвіду, хтось шкодує про втрачену молодість. Загалом, на відчуття людей та їхнє ставлення до похилого віку впливає багато різних факторів і зірки, зокрема. У цьому впевнені астрологи, які розповіли, як старіють різні знаки зодіаку, передає 1News.

Овен

Це люди, енергійні в будь-якому віці, які не відмовляться від занять спортом і різних активностей. Овни до останнього будуть намагатися виконувати свої щоденні обов’язки, дотримуючись колишнього ритму.

Телець

Ці люди люблять гроші в будь-якому віці, тому матеріальні питання будуть для них актуальні завжди. Просто у похилому віці вони можуть стати ще й скупі до непристойності, чим будуть дратувати багатьох родичів.

Близнята

Це знатні тусовщики і веселуни, яким вік не перешкоджає. Близнятам важливо постаріти з коханою людиною поруч, щоб розділити всі свої захоплення і бажання. А ще, вони ніколи не сумують і знають підхід до людей, тому мають багато друзів і знайомих.

Як старіють різні знаки зодіаку

Рак

Це дуже емоційні дідки та бабці, що не натішаться своїми онуками та готові присвятити їм весь свій час на пенсії. Спілкування і компанія їм необхідні як повітря, інакше меланхолії і депресії їм не уникнути.

Лев

На старості це любителі всім і завжди розповісти якусь смішну історію з життя, попри те, що вона може бути навіть вигаданою. Тому дуже часто оточення Лева страждає від постійних рецептів щастя і успіху, а також всіляких моралей.

Діва

У похилому віці Діви будуть жити за своїм графіком і відповідно до своїх бажань, радіючи життю навіть у найдрібніших деталях. Гармонійний шлюб, самореалізація і захоплення – все це у них було в житті раніше, це вони збережуть і в старості.

Як старіють різні знаки зодіаку

Терези

Найгірше, що може статися в їхньому житті – зустріти старість без коханої людини поруч. У їхньому житті любов і щирість – найважливіше і цінне. І це те, що не залежить від віку.

Скорпіон

Активна і насичена молодість стане для них джерелом спогадів і цікавих розповідей у старості. Скорпіони завжди залишаються молодими і життєрадісними в душі.

Стрілець

Найголовніше завдання Стрільців у старості – повчати всіх. Тому мудрі поради і роздуми на різні теми почують всі, хочуть вони цього чи ні.

Як старіють різні знаки зодіаку

Козоріг

 

Чим старшим стає Козоріг, тим більше отримує задоволення від життя. Жодні зморшки, сивина і біль в попереку не здатні цього змінити. Вони вміють насолоджуватися і радіти життю в будь-якому віці.

Водолій

 

Вони не відчувають старості і продовжують жити насиченим життям. Водолії в старості не бояться пробувати щось нове, тому нудьгувати їм точно не доводиться.

Риби

Мрійливість і романтичність Риб вплинуть на те, що в старості вони періодично будуть перебувати в меланхолії та вплутувати в неї всіх своїх близьких. Найулюбленішим заняттям представників цього знака зодіаку в похилому віці – піші прогулянки на свіжому повітрі.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин