загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зеленський заявив, що в Україні готуються надати кримськотатарському народу статус корінного

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент впевнений, що свято солідарності з кримськими татарами вийде відзначити у вільному Бахчисараї у майбутньому.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що ведеться робота над законодавчим визначенням корінних народів і статусу кримськотатарського народу як корінного. За його словами, потрібно поставити крапку у цьому питанні. 

Про це повідомив Офіс президента на своїй Facebook-сторінці.

"Врегулювання цього питання назріло давно, і ми нарешті маємо поставити в ньому крапку. Впевнено можемо сказати – обов’язково відзначимо це свято солідарності у вільному Бахчисараї та по всьому Криму", – сказав Зеленський. 

Він також додав, що кримськотатарський народ поки не може повноцінно розвиватися на своїй історичній батьківщині – в Криму, тому потрібно допомагати у збереженні його самобутності. 

Читайте такожСитуація з водою в окупованому Криму досягла точки кипіння

"Для нас дуже важливо робити все від нас залежне, щоб відновити права кримськотатарського народу як корінного народу України", – заявив гарант. 

На цю проблему відреагувало також посольство США в Україні. На своїй Facebook-сторінці воно закликало Росію припинити порушення прав людини щодо кримських татар і покинути українську територію.

Нагадаємо, у центрі Києва планують побудувати мечеть за сприяння турецької сторони. Це пояснюють великою кількістю мусульман в Україні, зокрема кримських татар, які після 2014 року переїхали до столиці. 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин