загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Першу українську бетонку цілодобово будують майже 2 000 дорожників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Майже 2 000 дорожників працюють на Н-31 щодобово над будівництвом першої української бетонної дороги. Як повідомили в Укравтодорі, траса Н-31 Дніпро – Решетилівка є наймасштабнішим об’єктом «Великого будівництва» в 2020 році.

Три підрядники на Полтавщині

В Полтавській області, дорогу протяжністю 80 км будують 1 200 робітників трьох підрядних компаній: «Альтком», «Онур», «РДС». До робіт залучено 550 одиниць різної техніки – грейдери, самоскиди, котки, ескаватори, бетоно- та асфальтоукладачі.

Нова ділянка на Дніпропетровщині

В Дніпропетровській області наразі працює 468 робітників із 400 одиницями дорожньої техніки. Наразі, в межах області триває влаштування тривісної геогратки, укладання бутового каменю в основу земляного полотна та влаштування основи із шлаків, влаштування середнього шару покриття з гарячого асфальтобетону, тощо. Вже скоро, розпочнуться роботи і на іншій ділянці дороги Н-31 в Дніпропетровській області, що збільшить кількість людей та техніки, долученої до робіт.

Якою буде дорога?

Нагадаємо, реалізація проєкту будівництва першої бетонної дороги в Україні на ділянці Дніпро – Решетилівка дозволить скоротити час на подолання маршруту з Дніпра до Києва майже на дві години.

За даними пресслужби Укравтодору, протяжність нової дороги в межах Полтавської області становитиме 79,4 км, а в Дніпропетровській області – 59 км. За попередній період були побудовані 27,4 км, однак вони ще не введені в експлуатацію. Крім того, у Полтавській області будуються 4 мости, 8 шляхопроводів, 14 пішохідних переходів і 3 обходи населених пунктів.

Нагадаємо, першу українську бетонну дорогу Н-31 Дніпро-Решетилівка здадуть в експлуатацію до кінця 2020 року. 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин