загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що в Україні найдорожче: товари, вартість яких злетіла в 2020 році

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Держстаті розповіли, як змінилися середні споживчі ціни на товари в 2020 році в Україні. Ви здивуєтеся, дізнавшись, що подорожчало найбільше. З початку 2020 року в Україні найбільше подорожчали яблука та моркву. Про це в четвер, 13 серпня, повідомили експерти Державної служби статистики.

Вартість яблук з початку року зросла на 113,5 відсотка. Раніше дешевий і загальнодоступний вид фруктів для багатьох став занадто дорогим. В середньому за кілограм яблук доводилося платити близько 38,1 грн.

Морква подорожчала ще сильніше. Аж на 126,3 відсотка до 14,5 грн за один кг. Істотно подорожчала гречана крупа.

Ажіотаж серед покупців під час карантину дозволив торговельним мережам підняти ціни більш ніж на третину. Гречка в 2020 році подорожчала до 37,2 грн за кг.

Читайте такожСезонні овочі та фрукти: якими будуть ціни восени

Ціни на хліб також змінилися. Головний стратегічний продукт харчування вищого сорту подорожчав з 23,91 до 24,94 грн, батон - з 13,86 до 14,03 грн.

Вартість тютюнових виробів преміум-класу подорожчали на 10,6 відсотків до 52,5 гривень за одну пачку. Пиво подорожчало на 2,4 відсотка, а горілка всього лише на 0,1 відсотка в порівнянні з минулим роком.

Нагадаємо, раніше економічні експерти дали прогноз щодо цін на продукти харчування в Україні до кінця поточного року. Українцям радять готуватися до малоприємних подій на ринку товарів. Єдине, що залишиться за колишніми цінами, це ... горілка!

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин