загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи підвищать жінкам пенсійний вік: у Кабміні дали відповідь

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Радник міністра соціальної політики Микола Шамбір в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів, від чого залежатиме підвищення пенсійного віку для жінок.

"Пенсійний вік для жінок зараз 59,5 років, про його перегляд не йдеться. Якщо є стаж 35 років, то він буде незмінним, тобто розмови про те, що буде якийсь інший пенсійний вік, ми не ведемо, тому що пенсійний вік повинен бути співмірним до тривалості життя в Україні. Відповідно, стан здоров'я, стан якості життя впливає на ці показники", - сказав Шамбір.

Радник міністра не виключив, що, якщо в Україні збільшуватиметься тривалість життя, "буде проводитися аналіз, і можливий буде перегляд пенсійного віку".

Як відомо, раніше в Мінсоцполітики заявляли, що Україна пішла на впровадження підвищення норми пенсійного віку для жінок для того, щоб забезпечити в країні гендерну рівність: виходячи на пенсію в 55 років, жінки мали менший стаж, що, відповідно, позначалося на розмірі пенсій. Для жінок пенсійний вік почав змінюватися з 1 жовтня 2011 року і за рік підвищується на півроку. У 2021 році він складе 60 років, як у чоловіків.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин