загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Субсидії відбирають у сімей, що мають заборгованість по оплаті комунальних послуг - Мінсоцполітики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко розповів, що субсидії відбирають у сімей, що мають заборгованість по оплаті комунальних послуг, згідно з постановою Кабміну
 
Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко розповів, що субсидії відбирають у сімей, що мають заборгованість по оплаті комунальних послуг, згідно з постановою Кабінету міністрів України №373, про це він розповів в ефірі "Україна 24".
 
«Дійсно, 373 постанова ще в минулому році ввело принцип надання пільг на оплату послуг ЖКГ в грошовій формі», - розповів Віталій Музиченко.
 
Заступник міністра також нагадав, що субсидії в Україні виплачуються в готівковій та безготівковій формі. Готівкова форма отримання субсидії - це коли пільги виплачуються українцям разом з пенсіями, а безготівкова форма - це коли гроші перераховуються Ощадбанку, а фінустанова далі самостійно проводить оплату комуналки.
 
Музиченко зазначив, що до квітня 2020 року діяли обрана субсідіантом форма виплати, однак з травня, тобто після завершення опалювального сезону 2019-2020, Мінсоцполітики почало подавати запити про наявність серед субсідіантов-боржників, які отримуючи пільги готівкою, не платять за комунальні послуги.
 
У разі якщо боргів по комуналці у людини немає, то він і далі буде отримувати субсидії готівкою, а ось боржників будуть переводити на безготівкову форму виплати субсидії.
 
«Якщо заявник здійснить оплату своїх боргів, він має можливість звернутися із заявою та знову повернути готівкову форму», - сказав Музиченко.
 

Нагадаємо, субсидія призначається виходячи з єдиних для всієї України соціальних норм житла та нормативів споживання житлово-комунальних послуг, встановлені постановою Уряду від 06.08.2014 № 409 (зі змінами)

Джерело:
До списку новин