Пенсіонерка з села Львівка, що на Золотоноші найстарша відвідувачка місцевої бібліотеки. Бабуся каже, що книги її розраджують. 

Про це повідомляє UA: Перший. 

85-річна пенсіонерка вправно господарює у будинку, доглядає правнуків, вишиває та читає. Вона є найстарішою відвідувачкою місцевої бібліотеки. Каже, намагається за один раз брати одразу кілька книг, адже протягом тижня їй вдається прочитати від трьох до шести видань. Бабуся каже, що книги лікують її від туги та дають наснагу до життя. 

"Беру книжки читаю до вечора. Ще кіз пораю, а о 8 вечора йду у баню, трішки себе причепурила та лягаю в ліжко й знову беру книжку та годин до 11 вечора читаю", - говорить бабуся.

Місцева бібліотекарка каже, у бабусі немає одного улюбленого жанру у літературі, вона зазвичай бере різне, щоб найти те що їй подобаються. Також в арсеналі бабусі багато періодичних видань, щоб завжди бути у курсі всіх подій.

"Я так себе потроху налаштовувала на те що потрібно жити. Я люблю життя. Воно хороше, тільки потрібно вміти його використовувати, вміти жити,- підсумувала вона.