загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"4 літри на те, щоб помитися": окупаційна влада Криму дали рекомендації громадянам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Керівництво Міністерства ЖКГ Криму відповіло жителям півострова на численні скарги через обмеження подачі води і її якості.

Раніше в Криму заявили про 3 етапах щодо обмеження подачі водопостачання в Сімферополі і ще 4 десятках населених пунктів, після чого кримчани почали масово скаржитися не тільки на відсутність води, але і на її якість. Однак чиновники відреагували на такі скарги вельми дивно.

На порталі міністерства з'явилася нова пам'ятка, яка визначає щоденні потреби кожної сім'ї. Зокрема, чиновники радять використовувати не більше 18 літрів води на різні санітарні потреби. Також вони вважають, що одній людині вистачить 4 літрів води на гігієнічні потреби, а ще 4 літри вистачить для приготування їжі і пиття. Потрібно відзначити, що в останні тижні ситуація з нестачею води на півострові досягла критичного масштабу.

Перед відкриттям сімферопольських шкіл місцеві жителі помітили величезні баки у дворах, які призначені для привізної води. Ситуацію прокоментувала відомий блогер Роксолана Крим на своїй сторінці в twitter. «Такі красиві сині баки прикрасили шкільні двори Сімферополя до 1 вересня. До них повинні додаватися красиві шланги, відра і сходи ... І коромисла обов'язково! », - написала вона.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин