загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Google планує збудувати ціле місто

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ніхто не сумнівається, що компанія Google дуже амбітна, але поки це стосується «невловимих» матерій – інтернет-сервісів, програмного забезпечення й різних технологій, – усвідомлювати масштаби діяльності «корпорації добра» важко. Інша справа, коли IT-гігант оголошує свої плани з будівництва цілого невеликого містечка для розміщення офісів, житлових приміщень і всіх супутніх елементів інфраструктури в кроковій доступності один від одного.

Представники холдингу Alphabet Inc. повідомляють, що корпорація планує облаштувати 40 акрів в місті Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія. Наповнений компаніями й стартапами, що працюють у сфері інформаційних технологій, цей компактний кампус в самому серці Кремнієвої долини повинен буде стати максимально комфортним середовищем для фахівців.

Проєкт охоплює створення близько 123,5 тисяч квадратних метрів офісних площ, понад 2 700 квадратних метрів для використання організаціями, торгівлі та сфери послуг, а також 1 850 квартир, 1 800 з невеликим квадратних метрів для проведення різних заходів і 12 акрів відкритого загальнодоступного простору. Кампус буде називатися Міддлфілд Парк і в його створенні вкрай зацікавлена міська адміністрація – новий мікрорайон дасть відчутний поштовх до розвитку місцевої економіки.

При тому, що план повністю відповідає запитам міста і буде фінансуватися з власних коштів компанії. Якщо комусь може здатися, що це вельми дивовижний проєкт, то насправді він навряд чи може зрівнятися з іншими задумами Google у сфері нерухомості. Маунтін-В’ю – «рідне» місто компанії й зараз опрацьовуються, як мінімум, два ще більш масштабних будівництва. У десяти милях від Міддлфілд Парк, в центрі Сан-Хосе, після 2021 року, коли співробітники компанії завершать працювати віддалено, буде побудований кампус площею 80 акрів з готелем, транспортним вузлом і навіть висотними будівлями на території. А в затоці Сан-Франциско планується створення аж 15 тисяч житлових будинків.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин