загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Про погане знання історії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Політолог Михайло Басараб про реалії сьогоднішнього дня.

Кожен сьомий випускник не склав тест ЗНО з історії. 13% тих, хто складав цей іспит, не набрав мінімально необхідну кількість балів.

Наголошу на важливій деталі, що йдеться про випускників, які добровільно обрали іспит з історії, оскільки він не є обов‘язковим. Якби історія була обов‘язким іспитом, відсоток незадовільних результатів мабуть був би ще вищим.

Погане знання історії - це не про школу. Погане знання історії громадянами і виборцями - це про майбутнє країни. Безвідповідальні політичні рішення і голосування на виборах зазвичай трапляються через погане знання про минуле.

Історія має стати обов‘язковим випускним іспитом у школі.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин