загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На роликах мчить 87-річний Альберт! Чоловік, вийшовши на пенсію, знайшов нове спортивне захоплення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чоловік каже, що навчитися кататись на роликах було легко.

На алеях парків Харкова можна побачити сивочолого та стрункого 87-річного Альберта Єсакова, який мчить на роликах!

“Я вийшов на пенсію у 90-х роках, — каже чоловік. — Якось гуляв парком і побачив, що в оренду дають роликові ковзани. Із цікавості вирішив спробувати. Мені так сподобалося, що катаюся вже ось 30 років”.

Чоловік каже, що навчитися кататись на роликах було легко. Ще у 1939 році дідусь подарував йому ковзани, і хлопчиком він залюбки ганяв на них. А техніка їзди на роликах схожа. “Тож мені досить було одного дня, щоб навчитися їздити!” — каже Альберт Єсаков.

Перші ролики чоловіка коштували 350 гривень, він тоді отримував 52 гривні пенсії. “Тож мені купила їх  дочка. Відтоді ми з ними нерозлийвода, — каже пан Альберт. — До речі, рідні дуже підтримують мене — онук, буває, складає компанію на роликах”.

Вигляд пан Альберт має молодечий! Запитую його про секрет молодості. “Із 20 років щоранку роблю зарядку — загалом десь 40 хвилин, а ще займаюсь гімнастикою для суглобів, — ділиться пенсіонер. — Відтискаюсь щодня — до десятка разів, присідаю 30 разів. Також бігаю — поблизу мого будинку є шкільний стадіон, традиційно біжу одне коло (а це 250 метрів) за 2 хвилини”.

А ще Альберт Єсаков пише вірші та романи — каже, що має творчу натуру. До слова, він десять років пропрацював у театрі, танцював та співав. А минулого року пан Альберт здійснив свою заповітну мрію — сфотографувався на роликах на тлі Ейфелевої вежі. Мрію побачити Париж дідусеві допоміг втілити у життя онук.

До початку пандемії Альберт Сергійович тренувався в парку по чотири рази на тиждень, іноді вчив їздити дітей та молодих дівчат.

Не сумують з Єсаковим і вже дорослі онуки. Коли приїздять до дідуся в гості, обов’язково відвідують разом із ним парк. Цьогоріч Альберт Сергійович тренується значно менше через пандемію коронавірусу. Але каже: знає, як відновити форму.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин