загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман розкритикував уряд Шмигаля щодо пенсійної політики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гройсман  висловив занепокоєння через ставлення уряду Шмигаля до питання допомоги українцям щодо виплат пенсій.

Екс-прем'єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман вважає, що у діючого уряду питання підтримки людей не стоїть на порядку денному, зважаючи на недавні заяви про відсутність ресурсу для виплати пенсій за 15 років, що несе загрозу суспільству.

Коментуючи заяву чинного очільника уряду Дениса Шмигаля про те, що через 15 років Пенсійний фонд не зможе виплачувати пенсії, Гройсман зазначив: "Заявити про те, що через 15 років пенсіонери не будуть отримувати пенсію, - це заявити про проблему. Але я не побачив вирішення. Прем'єр-міністр зробив помилку. Завдання не в тому, щоб скорочувати кількість пенсіонерів, а в тому, щоб створювати нові робочі місця".

За словами екс-прем'єра, саме додаткові робочі місця, зростання зарплат і нові можливості для реалізації кожного – це шлях до успіху і виправлення ситуації в Пенсійному фонді. А заявляти, що через демографічну кризу в країні вдвічі зростуть податки, і пенсіонери отримуватимуть мізерні пенсії – це неправильно, переконаний він.

"Створення робочих місць, підвищення зарплат – це те, чим я займався як прем’єр-міністр. І є результати. Ми планували позбавити Пенсійний фонд дефіциту за 7 років, а тепер нам кажуть, що за 15 років Пенсійний фонд буде банкрутом. Демографічна криза – це криза. І для її вирішення так само потрібна стратегія", - висловив думку Гройсман.

Він підкреслив, що одним із рішень є підтримка народжуваності, наприклад, введення програми "Пакунок маляти" у 2018 році. Понад 100 тис. новонароджених отримали такий подарунок від держави. Але цього року програму скасували, і днями довелося ухвалювати спеціальний закон, щоб повернути і відновити ініціативу.

"Уряд має не шкодити, а думати і мати стратегію! А здається, у них питання людей взагалі не стоїть на порядку денному", - вважає екс-прем’єр.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин