загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

77-річна мама носить паралізованого сина на спині уже майже 60 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

77-річна Олга Бошкович, яка мешкає в селі Мушіч у Сербії, носить свого паралізованого сина на спині. Чоловікові 59 років і все життя вона виховує його одна. Батько дитини втік, як тільки дізнався, що жінка вагітна. Рідні були проти того, щоб дочка народжувала без чоловіка, але дівчина дуже хотіла стати матір’ю. При народженні з’ясувалося, що хлопчик буде інвалідом, але дівчина не кинула немовля.

Медицина в ті роки була розвинена ще дуже погано, тому ніякої надії на відновлення дитини не було. Тим більше вони живуть в селі, де заробітки мінімальні, окрім місцевого фельдшера нікого з фахівців немає.

У Предрага спостерігаються тільки фізичні вади. Розумово він розвивався цілком нормально. Тому Олга вирішила, що буде віддавати його в школу, щоб вчився нарівні з усіма і спілкувався зі своїми ровесниками.

Звичайно ж, добиратися туди сам він не міг. Олга стала носити його на спині в школу, щоб він знаходився серед дітей і розвивався. Йшли роки, і хлопчик перетворився на чоловіка, але мама так і носить його на собі. Їй пропонували інвалідний візок, але жінка не взяла його. Вона каже, що сама справляється.

Зараз жінці 77 років. Вона визнає, що їй нелегко і сина носити, і по господарству роботу робити. Але вони залишилися тільки удвох. Найбільше Олга боїться, що коли вона піде до Бога, син залишиться без будь-якої допомоги.

Тим часом Предраг робить однією рукою поробки з дерева. Він займається випилювання і випалюванням різних предметів для інтер'єру та побуту. Свої вироби чоловік дарує сусідським дітям і знайомим.

Ось вона, материнська любов!

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин