загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Італії двоє пенсіонерів дотримуються масочного режиму попри те, що вони єдині жителі містечка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У містечку Нортосце в Умбрії двоє чоловіків похилого віку є єдиними мешканцями населеного пункту, але вони все ще серйозно сприймають небезпеку пандемії коронавірусу.

Про це розповідає Insider.

До містечка важко потрапити і виїхати, а це тому, Джованні Каріллі (82 роки) та Джампієро Нобілі (74 роки) часто є єдиними в місті.

Вони стежать, щоб вони завжди стояли на відстані щонайменше 6 футів. Коли вони збираються на еспресо, вони сідають на протилежні кінці 6-футового столу. Коли їм доводиться збирати прісну воду біля фонтану, вони носять свої маски на прогулянці.

"Я до смерті боюся вірусу", – сказала Каріллі. – "Якщо я захворію, я сам, хто б тоді за мною доглядати буде? Я старий, але я хочу продовжувати жити тут, доглядаючи за своїми вівцями, лозами, вуликами та фруктовим садом. Збирати трюфелі та гриби. Я насолоджуюсь своїм життям."

Нобілі сказав, що він просто дотримується правил.

"Носіння маски та повага до соціального дистанціювання – це не лише за станом здоров'я, – сказав він. – Це не щось "погане" чи "хороше". Якщо є правила, вам потрібно дотримуватися їх заради себе та інших люди".

В Італії вимагається, щоб усі жителі носили маски, перебуваючи в громадських місцях. Потрібна також соціальна дистанція.

Вони їдуть до міста лише тоді, коли їм потрібні ліки або на прийом до лікаря, але дідусі сказали, що віддаленість Нортосце їх не обтяжує – особливо під час пандемії.

"Ми ведемо дуже просте життя: все, що ми можемо запропонувати – це свіже багате киснем повітря, спокій, тиша та цілюща гірська вода, – сказав Каріллі. – Це наш порятунок. Щоразу, коли мені потрібно їхати у велике місто, я відчуваю себе погано, я ненавиджу шум".

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин