загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні планують запровадити "годину для літніх людей" у магазинах та аптеках

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами Ляшка, "година для літніх людей" допоможе зберегти життя людей, які потрапляють у групу ризику.

Міністерство охорони здоров'я України хоче рекомендувати запровадити в Україні так звану годину для літніх людей – спеціальний час, у який буде дозволено купувати тільки літнім людям. Про це розповів головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко .

"Ми хочемо порекомендувати суб'єктам господарювання, які здійснюють торгівлю продуктами, в аптеках та іншим магазинам ввести час, наприклад, із 10.00 до 12.00, щоб ми всі розуміли, що це час для людей віком 60 плюс... Вони приходять, і в них буде менше контакту з людьми молодшого віку, це дозволить нам урятувати саме їхні життя", – заявив він.

Ляшко додав, що найбільшу кількість летальних випадків від коронавірусу фіксують у категорії людей, старших за 50 років.

Низка українських ЗМІ повідомила про ймовірне посилення карантину в Україні за рішенням уряду. Зазначали, що влада розглядає різні варіанти – від "карантину вихідного дня" до комендантської години та штрафів за його порушення.

Виступаючи у Верховній Раді, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов сказав, що ситуація з COVID-19 в Україні близька до катастрофічної. Водночас він підкреслив, що "когось окремого відповідального" за боротьбу з COVID-19 немає.  Також Максим Степанов припустив імовірність введення в Україні карантину вихідного дня. Він передбачає закриття більшості магазинів, роботу кафе та ресторанів лише на винос. Також буде заборонено роботу фуд-кортів і розважальних зон у торгових центрах.

4 листопада прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що жорсткий локдаун у країні введуть, якщо ситуація з поширенням коронавірусу й далі погіршуватиметься.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин