загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд схвалив проект Закону, який дає можливість мешканцям гуртожитків приватизувати займане житло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд схвалив проект Закону України «Про Загальнодержавну цільову програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2021 рік», який було розроблено Мінрегіоном.

Проект передбачає здійснення заходів з відновлення документації на гуртожитки, визначення та благоустрій їх прибудинкових територій, капітальний ремонт, компенсацію суб’єктам господарювання, створеним у процесі приватизації, до статутних капіталів яких включено гуртожитки за передачу у власність територіальних громад гуртожитків. 

Передбачається передати у власність територіальних громад 490 гуртожитків, з яких 271 - державної власності та 219 - включених до статутних капіталів підприємств.

«Прийняття програми дозволить майже 70 тис. жителів гуртожитків, які не мають можливості самостійно придбати чи побудувати власне житло, приватизувати свої квартири», - зазначив Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов.

Закон України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» визначає, що мешканці гуртожитків, які проживають в гуртожитках державної форми власності, а також в гуртожитках, включених до статутних капіталів товариств, в тому числі, які в подальшому були передані до статутних капіталів інших юридичних осіб або відчужені іншим способом, набувають право на приватизацію займаних ними жилих приміщень у таких гуртожитках після їх передачі у власність відповідної територіальної громади.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин