загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Менше стикатимуться з бюрократією": Кабмін спростив процедуру призначення пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні запрацює політика одного звернення.

Кабінет Міністрів підтримав запровадження політики "єдиного звернення" для призначення пенсій, що скоротить бюрократичні процедури. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав у телеграмі.

"Пенсіонери менше стикатимуться з бюрократією та обтяжливими процедурами. Уряд підтримав рішення про запровадження політики "єдиного звернення" у питанні призначення пенсій. Відтепер не потрібно буде йти в Пенсійний фонд, потім у банк для відкриття рахунку, потім чекати, потім знову в банк", – повідомив Шмигаль. 
 
Чимало українців після виходу на пенсію були змушені оформляти отримання виплат через «Укрпошту», оскільки відкриття нового банківського рахунку для них – справа кропітка. Тепер же можна просто оформити нарахування на свою карту.

Він додав, що в Україні запрацює політика одного звернення, коли людині необхідно буде просто звернутися в Пенсійний фонд, а далі за зверненням самого Фонду чи органів соціального захисту буде відкрито відповідний рахунок у банку.  

Це необхідно ще й для того, аби зменшити кількість соціальних контактів у час епідемії коронавірусу.

Шмигаль наголосив, що це ще один крок для спрощення роботи соціальної сфери. 

До слова, у межах посилення карантину в Україні ввели час для пенсіонерів. Він буде діяти з 10:00 до 12:00 на об'єктах торгівлі, в органах влади.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин