загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер-винахідник з Черкас змайстрував чудернацький транспортний засіб і назвав його "зятьком"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згодом пенсіонер планує удосконалити свій винахід.

Винахідник із Черкас Олександр Іванович змайстрував незвичайний триколісний транспортний засіб. Транспортний засіб він оснастив двигуном від генератора, баком від вогнегасника та фарою від “Жигулів”. Чоловік навиває свій винахід безвідмовним, тому назвав його “Зятьком”.
 
Раніше чоловік працював слюсарем на СТО, а коли пішов на пенсію, то став зварювати те, що вигадає. Ось так і з'явився чудернацький траспортний засіб. Свої винаходи чоловік робить з того що є в гаражі, а необхідні деталі купує на базарах.

На “Зятьку” пенсіонер з дружиною їздять і в магазин, і на базар. Цей транспортний засіб розганяється до 50 кілометрів за годину. Цікаво, що правоохоронці документи на транспортний засіб не вимагали, бо не зрозуміли до якої категорії його віднести.

Згодом пенсіонер планує удосконалити свій винахід. Винахідник хоче змайструвати багажник та встановити магнітолу.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин