загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Google видалить акаунти деяких користувачів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Деякий час назад Google оголосив про закінчення надання нескінченного місця для фотографій в Google Фото. Зараз компанія вирішила піти ще далі і оголосила про те, що видалить деякі Gmail-акаунти.

Само собою, мова йде лише про деяких користувачів, що використовують поштовий сервіс пошукового гіганта. Так, наприклад, видання Deccan Herald повідомило , що видалення торкнеться тих акаунтів, які не виявляли активність протягом останніх двох років. Причому під активністю мається на увазі не тільки відсутність нових листів, але і не використання різних сервісів, прив’язаних до аккаунту: Google Drive, Google Фото і т.д. Саме відключення, за словами Google, відбудеться 1 червня 2021 року.

Нагадаємо, що Google вирішила позбавити своїх користувачів безкоштовного сховища для фото в додатку Google Photos. Починаючи з 1 червня 2021 року користувачі, охочі зберігати в хмарі високоякісні фотографії, отримають лише 15 ГБ для цих цілей.

Що цікаво, ці 15 ГБ будуть розділятися з іншими сервісами Google, такими як Gmail і Google Docs, повідомляє компанія в своєму офіційному блозі. При цьому якщо користувач захоче отримати більше 15 ГБ під свої фотографії, йому буде необхідно оформити підписку. Як приклад такої підписки Google називає власний Google One, який надає 100 ГБ за 59 гривень на місяць.

Раніше, практично слідом за пошуковим гігантом, про свої плани з урізання функціоналу хмарного сховища заявила компанія Samsung. Вона також в 2021 році позбавить своїх користувачів можливості завантажувати в хмару свої фото та відео, залишивши лише можливість бекапити мінімальний список даних.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин