загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

88-річний пенсіонер з Британії побив світовий рекорд, проїхавши на велосипеді майже 1500 км

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Він став найстарішою людиною, яка подолала таку дистанцію.

Колишній вчитель з Південного Уельсу (Великобританія) Лоуренс Брофі у віці 88 років завершив виснажливий 25-денний велосипедний марафон, встановивши світовий рекорд як найстаріша людина, що зробила подібну подорож.

Британський пенсіонер крутив педалі протягом 874 миль (трохи менше півтори тисячі кілометрів) і подолав шлях від мису Лендс-Енд в Корнуоллі до мису Джон-о'Гротс на півночі Шотландії.

Вперше цей шлях Лоуренс виконав ще минулого року, коли йому було 87 років. Але, до свого великого засмучення, після закінчення марафону він з'ясував, що була ще одна людина, яка вже зробила таку ж подорож в 87 років. Тому встановити новий рекорд не вийшло. Але пенсіонер не збирався здаватися і через рік все-таки побив рекорд..

"Я дізнався, що хтось із моїх ровесників вже завершив марафон. Але я був упевнений, що зможу стати найстарішою людиною, яка подолала цей шлях. Я знав, що якщо поставлю собі мету і буду її дотримуватися, то зможу це зробити. І я зробив", — каже Лоуренс Брофі.

Щоб завершити марафон, колишньому вчителю довелося не лише невтомно їхати на велосипеді, але ще й ночувати в диких умовах: в наметі, на узбіччях доріг або на тюках сіна в фермерських сараях. Але рекордсмену все було дарма, він горів бажанням досягти своєї мети.

"Одного разу вночі я спав у маленькому сараї на фермі, і як тільки я влаштувався в спальному мішку, до мене прийшла дружина фермера. Вона принесла мені термос з чаєм і невеликий шматок торта, і це було прекрасно... Одна з найкращих речей, яку я відчув під час подорожі, — це доброта незнайомців", — сказав велосипедист.

Сам Лоуренс, як і незнайомці на його шляху, теж не позбавлені доброти. Завдяки марафону він і його дружина зібрали більше шести тисяч фунтів стерлінгів в якості спонсорської допомоги для поїздки. Ці гроші вони віддали благодійній організації Llamau, яка підтримує вразливих жінок і дітей по всьому Уельсу.

Зараз пенсіонер планує кинути собі новий виклик і побити як мінімум ще один світовий рекорд.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин