загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Потрібні гроші і вакцинація. Міністр розповів, коли зможуть провести перепис населення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоб провести перепис населення, Україна повинна мати фінансовий ресурс і правильно за півтора року провести всі підготовчі заходи за методикою ООН, зазначив Немчінов.

Перепис населення в Україні знову відклали на невизначений термін – через пандемію. Тепер потрібно вирішити не тільки фінансове питання, а й проблему безпеки.

Як тільки з'явиться вакцина від Covid-19 і буде закладена в бюджет необхідна сума, ми зможемо провести перепис, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

«Щоб провести перепис населення, ми повинні мати фінансовий ресурс і правильно за півтора року провести всі підготовчі заходи за методикою ООН. Це обійдеться в чималу суму. І другий момент – це створити безпечні умови для громадян, які будуть надавати інформацію, і тих, які будуть збирати. Тобто щоб наші переписувачі незалежно від того, користуються вони папером або планшетом, коли вони будуть контактувати з людьми, не стали розношувачами вірусу, і самі не заразилися. Але перепис буде, він є урядовій програмі, і на достатньо чільному місці», – пояснив міністр.

За його даними, Україна буде однією з перших країн, які отримають доступ до вакцини від Covid-19. Насамперед будуть щеплювати людей із зони ризику.

В Україні не проводили перепис населення ще з 2001 року. При цьому Організація Об'єднаних Націй рекомендує робити це кожні 10 років.

Нагадаємо, у квітні уряд повідомив, що через пандемію коронавірусу всеукраїнський перепис населення навряд чи пройде у 2021 році. Попередньо Кабінет міністрів України заклав у бюджет надзвичайної ситуації 1,2 млрд грн на перепис населення.

За повідомленнями Кабміну, у січні 2020 року чисельність населення України становила 37 млн 289 тис. людей. На території держави проживали 20,01 млн жінок та 17,28 млн чоловіків.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин