загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Названо спосіб дізнатися номер телефону через інтернет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Співзасновник компанії з розробки мобільного програмного забезпечення “Slaxico” Ігор Толуб’як в бесіді з GSMinfo розкрив спосіб дізнатися номер телефону через інтернет.

Він зауважив, що можливостей для цього чимало – починаючи від періодичних разових витоків інформації і до особистих даних, які користувачі про себе вказують самі в соціальних мережах і на сайтах. «Це можливо завдяки пошуку за номером телефону», – пояснив експерт.

За його словами, навіть якщо відключити цю функцію, але використовувати одну і ту ж фотографію профілю в месенджері і соціальних мережах, елементарний пошук по картинці в пошуковику приведе зловмисників на публічну сторінку.

У разі, якщо інформація в соціальних мережах знаходиться у вільному доступі, кожен може дізнатися персональні дані аж до місця проживання, роботи або навчання. Також зловмисники можуть з’ясувати коло спілкування і навіть маршрут щоденних поїздок.

Для того, щоб ускладнити завдання, варто розділяти номери телефонів для важливих і не дуже важливих акаунтів. Так, банківські програми не повинні бути прив’язані до загальнодоступного номеру, який користувач залишає на сайті. Також фахівець рекомендує прибрати фотографії та особисту інформацію в месенджерах, а пошук аккаунта в соціальних мережах за номером телефону – заборонити.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин