загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Милованов: Кредиту від МВФ цього року не буде

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Україна не встигає отримати транш від Міжнародного валютного фонду у 2020 році, повідомив Тимофій Милованов – новопризначений радник керівника Офісу президента України Андрія Єрмака.

«Фізично, календарно зараз ми не встигаємо. Це нереально цього року. Траншу цього року не буде. Що можливо отримати цього року? Це місія МВФ. І якщо дуже добре попрацювати, це неочевидно, але це можливо, то можна отримати staff level agreement – це досягнення домовленості на робочому рівні», – сказав Милованов.

«Чому це важливо? Тому що таке досягнення домовленностей дає позитивний сигнал фінансовим ринкам, і дозволяє Україні залучити фінансування на той період, поки будуть продовжуватись перемовини з МВФ на кілька місяців по прийнятних відсотках... Потрібно попрацювати, а вже після цього, у наступному році отримати транш, знизити відсотки, по яких ми позичаємо, і тоді перекредитуватись по нижчих відсотках», — додав радник Єрмака.

22 листопада Тимофія Милованова призначили позаштатним радником керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака. Милованов, який очолював Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України у 2019-2020 роках, висловив сподівання, що його знання "будуть корисними керівництву України".

Нагадаємо, про те, що Україна може отримати транш МВФ вже до кінця поточного року заявляв голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів Данило Гетманцев, представники Кабміну та Нацбанку.

Ще на початку вересня голова Національного банку Кирило Шевченко висловлював сподівання, що Міжнародний валютний фонд передасть Україні новий транш до кінця 2020 року. З аналогічними заявами виступали й інші представники української влади.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин