загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Подаруйте свято: Rozetka, "Нова пошта" та фонд "Життєлюб" збирають продуктові набори для літніх людей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Rozetka, "Нова пошта" та фонд "Життєлюб" запустили "підвішені" продуктові набори для пенсіонерів. Їх може купити кожен, хто хоче підтримати людей похилого віку в період пандемії коронавірусу.

Про це розповів співвласник Rozetka Владислав Чечоткін.

"Rozetka, "Нова пошта" та фонд "Життєлюб" за підтримки міських соціальних служб повертають найдобріший проєкт цього року "підвішені" продуктові набори для пенсіонерів. На цей раз в них крім базових продуктів, новорічні пряники та баночка шпротів – невід'ємний атрибут свята. Навесні з вашою допомогою ми змогли допомогти 60 тисячам одиноких літніх людей по всій країні, охопили 27 міст і сіл України. Я вірю, що у Новий рік ми зможемо зробити не менше!", – написав він.

Механіка проєкту проста: ви оплачуєте на сайті Rozetka продуктовий набір "Життєлюб". Він коштує 250 гривень – усі продукти за собівартістю.

У набір входять гречка, рис, олію, цукор, макарони, зелений горошок, огірочки, шпроти і пряники.

"Цього разу відразу ж у формі можна залишати привітання або малюнок для Ба і Де, які ми перетворимо у новорічні листівки та покладемо в набори.

"У кінці дня фонд "Життєлюб" розподіляє все "підвішені" пакети між містами, які беруть участь в ініціативі. "Нова пошта" формує і доставляє їх в соціальну службу кожного міста, після чого команди соцпрацівників і волонтери розвозять набори пенсіонерам. Традиційно, ми почнемо з Києва, Львова та Дніпра, але якщо ви ввімкнетеся, ми зможемо запустити проєкт по всій Україні. І якщо хочете підняти собі настрій – подивіться цей маленький ролик. Щоб переконатися, чужих Ба і Де не буває!", — наголосив Чечоткін.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 
Джерело:
До списку новин