загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії звільненим з військової служби перерахують

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зменшення пенсій для українських військових можуть скасувати. Новими статтями відповідного закону визначать порядок перерахунку пенсій звільненим з військової служби. На це знадобиться майже 15 млрд грн.

Верховна Рада має намір визначити порядок перерахунку пенсій особам, звільненим з військової служби.  За прийняття законопроєкту №2141 за основу проголосували 253 депутати при мінімально необхідних 226, передають Українські Новини.

Документом пропонується повернути попередні редакції частини 2 ст. 13, частини 4 ст. 63 і нові статті 63-1 і 63-2 закону "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб".

Новими статтями відповідно до положень ст. 92 Конституції визначаються порядок перерахунку пенсій особам, звільненим з військової служби, та іншим особам, а також грошове забезпечення, яке має враховуватися при перерахунку пенсій.

За попередніми розрахунками реалізація цієї законодавчої ініціативи вимагає додаткових витрат з державного бюджету в сумі 14,8 млрд гривень.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин