загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман проти накопичувальної пенсійної системи: вона може стати великою аферою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Запровадження накопичувальної пенсійної системи може стати великою аферою держави

Такі застереження висловив Володимир Гройсман, експрем'єрміністр України (2016-2019 рр.), в ефірі програми Великий ефір Василя Зими на телеканалі Еспресо.

“Вони хочуть провести накопичувальну систему. Я вважаю, що це величезний ризик для пенсіонерів. Про що мова йде? Про те, що кожен пенсіонер чи зараз працюючий має на спеціальні рахунки держави відраховувати якусь частинку своєї заробітної плати і її там накопичувати”, — сказав Гройсман.

Він висловив переконання, що якби у 2000 році пенсіонеру запропонували відкласти 1000 грн або $200 під відсотки на 20 років, то зараз людина б не отримала б ті ж $200 у гривні, тобто 5 700 грн.

Натомість колишній прем’єр-міністр впевнений, що покладені вдома у 2000 році $200 залишилися б тими ж $200.

“Тобто сьогодні це пропозиція проти пенсіонерів. Це для того, щоб зняти з плечей виплату пенсій і передати якимось фондам, які не зможуть забезпечити, щоб ці кошти почали працювати і накопичуватися. Тобто це може бути великою-великою аферою нашої держави”, — зазначив Гройсман.

Він виступив проти таких змін.

“Тому я категорично проти. Наші міжнародні партнери теж не підтримують це рішення, тому що вони розуміють, що тут є початок, але немає кінця. Тобто в кінці кінців всі будуть обманутими”, — додав він.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин