загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Європейський інвестиційний банк надасть 340 млн євро на відновлення інфраструктури країни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

9 грудня Уряд України та Європейський інвестиційний банк підписали три кредитні угоди на суму 640 млн євро на розвиток соціальної та дорожньої інфраструктури. Із них – 340 млн євро для програми відновлення інфраструктури на сході України та регіонів, які приймають внутрішньо переміщених осіб. Відповідальним виконавцем за програмою є Мінрегіон.

«За рахунок кредитних коштів зможемо відновити інфраструктуру, покращити умови проживання жителів тих регіонів, які постраждали від конфлікту на сході України. Будуть профінансовані проекти, спрямовані на відновлення та модернізацію шкіл, садочків, лікарень, адмінбудівель, також на покращення житлово-комунального господарства, включаючи вуличне освітлення, каналізаційні системи та муніципальний транспорт. Тобто регіони розвиватимуться та зміцнюватиметься економіка», – зазначив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Завдяки кредиту підконтрольні Україні території Донецької та Луганської областей, сусідні Харківська, Дніпропетровська, Херсонська та Запорізька області, а також регіони, що приймають у себе значну кількість внутрішньо переміщених осіб, отримають практичну підтримку для пом’якшення наслідків конфлікту.

Впродовж першого півріччя наступного року маємо ратифікувати цю кредитну угоду, і вже тоді розпочнеться безпосередньо робота над проектами.

Нагадаємо, що цей кредит доповнює Надзвичайну кредитну програму для відновлення України – довгострокову інвестицію, загальною сумою у 200 млн євро, що спрямована на відбудову об'єктів критично важливої інфраструктури. До неї загалом входять 246 проектів, 31 з яких вже завершений. Всі інші маємо завершити протягом наступного року.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин