загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Індексацію пенсій перенесли: коли українцям чекати підвищення виплат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перерахунок пенсій до березня чекати не варто

Перерахунок пенсійних виплат для українських громадян похилого віку відкладається до березня 2021 року.

Про це 13 листопада зробив заяву міністр фінансів України Сергій Марченко під час зустрічі з представниками ЗМІ. Повний текст інтерв’ю опубліковано на порталі Міністерства фінансів.

Як інформував міністр фінансів, гроші в бюджеті на індексацію пенсій, яка проходить щороку, є. Ці кошти заплановані. Однак, за словами Марченка, в Мінфіні (Міністерстві фінансів) домовляються про терміни. В кращому випадку – пенсії перерахують в березні.

Але, зазначив міністр, може так статися, що і пізніше.

Марченко назвав причину відстрочки індексації пенсійних виплат. У фінансуванні ПФУ (Пенсійного фонду) нагромадилася величезна кількість невирішених проблем.

«Це проблема, яка потребує системного вирішення. Модернізація повинна бути глобальною. Можливостей то «побілити», то «пофарбувати», то «підкрутити» – вже немає. Трансферти Пенсійному фонду у 2021-му будуть досягати 195 мільярдів. Це – відповідь тим, хто сумнівається, що потрібні радикальні зміни», – сказав міністр.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин