загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бюджет-2021: міністр фінансів розповів, кому підвищать зарплати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада підтримала державний бюджет на 2021 рік.

Міністр фінансів Сергій Марченко відповів "Україна 24", як би він охарактеризував цей бюджет.

"У нас є чітка назва — це бюджет можливостей для розвитку. Кожен знайде в цьому бюджеті щось для себе. Освітяни знайдуть підвищення зарплат на 26%, медики — на 30%. Знайдуть соціальний захист незахищені категорії населення, такі як пенсіонери. Тобто це бюджет, який дозволяє нам збалансувати всі основи державної політики в одному конкретному документі й по ньому чітко йти. Також цей бюджет передбачає 100 млрд на капітальні інвестиції, що є позитивним сигналом", — сказав він.

Також Марченко розповів, яке рішення було прийнято щодо видатків на медицину. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов раніше заявляв про те, що медицині необхідно виділити 300 млрд гривень.

"У нас в уряді багато міністрів. Не можна в період пандемії маніпулювати цими речами та заявляти, що ця сфера повинна бути пріоритетною. Тому що якби ми прийняли пропозицію Степанова, то довелося б десь забирати ці гроші — можливо, у працівників освіти, можливо, у пенсіонерів, а ми цього дозволити не можемо. Разом з тим ми гарантуємо зростання зарплат медиків на 30%, бюджет на медицину зріс на 50 млрд у порівнянні з 2019, а в порівнянні з 2020 — на 36 млрд. Це ми забезпечимо", — сказав він.

Джерело:
До списку новин