загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Середня пенсія в Україні зросла до 3410 гривень – Лазебна

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні середня пенсія зросла з 3082 гривень на початку року до 3410 гривень на кінець третього кварталу.

Про це в інтерв'ю «Слово і діло» повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна.

«Усі програми та ініціативи Мінсоцполітики спрямовані на те, щоб підтримати людей. Всі абсолютно. Як пенсіонерів ми підтримували: три програми зробили, в результаті середня пенсія зросла з 3082 гривень на початку року до 3410 гривень на кінець третього кварталу, і якщо на початку року близько 4 мільйонів пенсіонерів мали пенсії, нижчі за 2 тисячі гривень, то зараз пенсії 2,2 мільйонів людей ми змогли збільшити понад цю ганебну межу. Так, ресурсів мало, але ми намагаємось допомогти тим, кому найважче», – сказала Лазебна.

Також міністр не впевнена, що Україні вдасться до 2024 року перейти на накопичувальну пенсійну систему. «Знаєте, чому я так кажу? Тому що я стояла біля джерел впровадження другого рівня пенсійної системи ще 16 років тому, в 2004 році, коли формувалася ця трирівнева пенсійна система в Україні. Я тоді працювала в Секретаріаті Кабміну, в Міністерстві економіки, навіть очолювала відділ з пенсійної реформи. У мене тоді була впевненість, що це точно запрацює в 2006-2007 році. Ну а потім політичні процеси постійно відкладали впровадження. Тому я кажу: так, може не бути, тому що я вже бачила це протягом 16-ти років», – зазначила вона.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин