загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, яку зарплату потрібно отримувати, щоб заробити максимальну пенсію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні розрив між мінімальною та максимальною пенсією - десятикратний. На сьогодні максимальна пенсія дорівнює 17 690 гривням. Щоб отримувати таку пенсію, потрібно мати відповідну зарплату і стаж, розповідає obozrevatel.

За основу в розрахунку пенсій в Україні беруть середню зарплату по країні (на сьогодні вона становить близько 10 тисяч гривень), стаж, а також співвідношення між зарплатою, яку отримувала людина, що виходить на заслужений відпочинок, і середньою зарплатою.

Отже, щоб отримати максимальну пенсію, необхідно:

  • мати мінімум 35 років стажу, протягом яких ви чесно платили всі потрібні податки і відрахування зі своєї зарплати;
  • отримувати легальну зарплату не менше за 54 тисячі гривень.

Звичайно, в Україні така зарплата доступна далеко не всім людям. Тому більшість літніх громадян задовольняється набагато скромнішими пенсіями. Наприклад, людина, яка отримує середню зарплату і має необхідний стаж, може розраховувати на пенсію близько 3,5 тисячі гривень.При цьому люди, які платять внески з мінімалки, вправі розраховувати лише на мінімальну пенсію. Вона, як відомо, нині дорівнює 1 769 гривень.

Втім, люди, яким вже виповнилося 65 років, і які мають необхідний стаж роботи (для жінок 30 років, а для чоловіків 35), з 1 січня отримуватимуть мінімальну пенсію в розмірі 2400 гривень. А з грудня 2021 року їм додадуть ще 200 гривень, і пенсії стануть 2600.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин