загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Майже 12 млн українців "не отримують доходу", - глава податкової служби

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Протягом минулого року Державна податкова служба не реєструвала 11,8 мільйона громадян України "активних громадян" — "вони не отримали ні копійки прибутку".

Про це в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" заявив голова Державної податкової служби України Олексій Любченко, передає УНН.

"Ми маємо в записі Єдиного реєстру 44,1 мільйона (фізичних осіб — платників податків — ред.). На території України яка на сьогодні підконтрольна нам, то ми знаємо про 37,6 мільйона людей. Активне населення — 15-70 років — 29,6 мільйона живуть на підконтрольних територіях. За даними минулого року лише 11,2 мільйона записів ми бачимо в реєстрі — ті, хто отримав заробітну плату. Тобто, це і є реальна кількість робочих місць у 2019 році. Все інше порахуймо. У нас 11,2 мільйона робочих місць, 11,3 мільйона пенсіонерів. І припустімо, яке повинно бути навантаження на Фонд оплати праці для роботодавця, щоб платити пенсії", — повідомив Любченко

Податківець зазначив, що врахувавши середню заробітну плату та середню пенсію, можна зрозуміти дефіцит Пенсійного фонду в понад 40%.

"Минулого року ми в базі не побачили 11,8 мільйона активних громадян. Вони не отримали ні копійки прибутку. Окрім того, 4,1 мільйона громадян протягом 10 років не видні на податковій карті України, жодної дії в плані виплати податків. Це чітко демонструє те, що в нас на одного працюючого два з ложкою", — підсумував Любченко.

Також голова ДПС заявив, що в період з 2004 по 2019 рік в Україні кількість робочих місць зменшилася з 19,2 до 11,2 млн.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин