загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Полтавщині відкрили велике газове родовище

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
АТ «Укргазвидобування», що входить до групи Нафтогаз, відкрило нове перспективне родовище із розвіданими запасами 200 млн кубометрів газу. 
 
Про це повідомили у пресслужбі Нафтогазу.

«Нафтогаз продовжує активне освоєння нових нафтогазових ділянок, отриманих від держави у попередні роки. На одній із них, у Полтавській області, компанія відкрила нове перспективне родовище – Жемчужне. Відкриття родовища стало можливим завдяки розвідувальним роботам у складних геологічних умовах на значних глибинах – більше 6000 м. За їх результатами компанія пробурила пошукову свердловину, яка підтвердила газові поклади і дала промисловий приплив газу – майже 100 тис. кубометрів на добу», – йдеться у повідомленні.

Розвідані запаси Жемчужного родовища становлять 200 млн кубометрів газу, а перспективні запаси і ресурси – понад 2 млрд кубометрів на добу. Загальна площа нового родовища становить 213 кв. км, в його межах виділено 5 газонасичених горизонтів.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин