загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна вперше виставила на аукціон ділянку з покладами золота: що відомо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Державна служба геології та надр вперше виставила на електронні торги ділянку з покладами золота. Зокрема, мовиться про Жовтоводську площу, яка розташована в Дніпропетровській області.

Площа ділянки становить понад тисячу гектарів. Про це повідомили у Держслужбі геології та надр.

За даними пресслужби, на Жовтоводській площі визначили ресурси руди та промисловий вміст золота й супутньої корисної копалини – ніобію.

Ділянку пропонують інвесторам для геологічного вивчення та дослідно-промислової розробки терміном на 5 років,
– мовиться у повідомленні.

У Держслужбі геології та надр розповіли, що стартова вартість лоту становить 4,48 мільйона гривень. Загалом інвесторам запропонували викупити 13 ділянок.

"Конкурентні змагання відбуватимуться у режимі реального часу, а за боротьбою інвесторів спостерігатимуть усі охочі", – розповів голова Держгеонадр Роман Опімах.

Джерело:
До списку новин