загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві з’являться нові заклади реабілітації для осіб з інвалідністю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наступного року Київ почне розбудову системи реабілітації для осіб з інвалідністю старших за 18 років.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

У першу чергу йдеться про соціально-трудову адаптацію – аби такі люди змогли працювати і себе забезпечувати.

«Із 2018 року кількість дітей з інвалідністю збільшується. Тобто в майбутньому ми матимемо велику кількість дорослих, які мають інвалідність. І забезпечити їхню реабілітацію ми повинні вже сьогодні. Перш за все, мова йде про соціально-трудову реабілітацію. Тобто фактично ми мусимо створити такі умови, за яких люди з інвалідністю матимуть змогу працювати та заробляти кошти. У наступному році ми розпочнемо реконструкцію приміщень на вулицях Поліській та Миропільській, де буде створено якраз центри трудової реабілітації», – зазначила Марина Хонда.

У КМДА зауважили, що для Києва і для України в цілому соціально-трудова реабілітація для осіб з інвалідністю старше 18 років є проблемою. Адже комплексні послуги для них не надаються. Тож міська влада має на меті створити систему реабілітації та надання соціальних послуг для осіб з інвалідністю, яких вони потребують протягом життя.

На сьогодні в Києві налічується близько 150 тисяч осіб з інвалідністю різних нозологій. Із них понад 33 тисячі є отримувачами соціальних послуг.

Фото: inkluzia.com.ua

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин