загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У США онколог списав своїм пацієнтам $650 тисяч боргів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Онколог зі США списав загалом майже 650 000 доларів боргу 200 пацієнтів, які не можуть заплатити за лікування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

Лікар пакистанського походження Омар Атік минулого року закрив свій центр лікування раку в Арканзасі, який пропрацював майже 30 років. Він співпрацював з фірмою зі стягнення боргів для збору невиплачених платежів за лікування, але зрозумів, що пандемія відчутно вдарила по багатьох родинах.

Разом зі своєю родиною лікар вирішив пробачити борги тим, хто ледве зводить кінці з кінцями. Неоплачені рахунки приблизно від 200 пацієнтів становили майже 650 000 доларів.

«Ми подумали, що для цього немає кращого часу, ніж період пандемії», - сказав лікар Атік.

Про списання боргів він повідомив своїм пацієнтам на Різдво. У вітальній листівці він написав: «Арканзаська онкологічна клініка з гордістю обслуговувала вас як пацієнта. Хоча різні медичні страховки сплачують більшу частину рахунків за більшість пацієнтів, навіть франшизи і доплати можуть бути обтяжливими. На жаль, наразі наша система охорони здоров'я працює саме так. Клініка вирішила відмовитися від усіх залишкових коштів, які пацієнти заборгували клініці. Зі святом".

Фото: GETTY IMAGES

Джерело:
До списку новин