загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Борги українців за комуналку неухильно ростуть: що буде з боржниками

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Комуналка в Україні стає дорожче, і борги за неї зростають. Так, за листопад минулого року сумарний борг громадян України за комунальні послуги зріс на 18,6%. При цьому він перевищив 66 мільярдів гривень.

 

У листопаді громадяни України змогли сумарно погасити лише 11,6 мільярда комунальних боргів. Із кожним місяцем заборгованість буде наростати. Адже з настанням нового року підвищилися тарифи не тільки на газ, але й також на воду і на електрику. Очевидно, що передумов до зниження заборгованості немає.

Найактивніше гасять борги по комуналці у Волинській, Одеській та Закарпатській областях. Не квапляться розлучатися з боргами в Луганській, Черкаській, Запорізькій і Донецькій областях.

Комунальна галузь загрузла в боргах. Якщо ситуацію не переламати, то незабаром може настати її колапс. Тому у Верховній Раді чекає розгляду законопроект №3613.

Згідно з цим законопроектом, усіх боржників змусять реструктуризувати свої борги з оплати комуналки, якщо вони не зможуть погасити їх відразу. Якщо ж хтось не ліквідує заборгованість і не погодиться на реструктуризацію, його змусять виплачувати заборгованість за комунальні послуги по суду. Якщо боржник виявиться неплатоспроможним, у нього можуть вилучити в рахунок погашення боргу за комуналку його майно.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин