загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні знизили показник для розрахунку пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Середній показник заробітної плати в листопаді минулого року склав 10 634 гривні 72 копійки.

Про це повідомляє пресслужба Пенсійного фонду на сторінці у FACEBOOK.

«Затверджено показник середньої заробітної плати за листопад 2020 року, яка відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» враховується для обчислення пенсії», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що показник середньої заробітної плати в Україні для обчислення пенсії за листопад 2020 року склав 10 634,72 гривень, це на 252,74 гривень нижче ніж у жовтні 2020 роки (10 887,46 гривень).


Інфографіка: ПФУ

Як прорахувати розмір пенсії:

Як повідомляє Обозреватель, точний розмір пенсії можуть розрахувати тільки в Пенсійному фонді. Щоб вирахувати коефіцієнт заробітку, фахівці порівнюють дані про зарплату майбутнього пенсіонера і середній розмір заробітної плати за кожен місяць. Однак приблизний розмір виплати можна дізнатися вже зараз. Так, у формулі середню зарплату за три минулі роки множать на співвідношення власної зарплати до середньої, на кількість відпрацьованих років і на 1%.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин