загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дмитро Йовдій : Зростання комунальних тарифів призведе до зростання шахрайства з квартирами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Голова ГО «Антирейдерський центр», адвокат Дмитро Йовдій висловив виданню «Коментарі» думку, що підвищення тарифів на комунальні послуги спровокувало не тільки зростання неплатежів і протестних настроїв, а й - збільшення кількості афер з квартирами

Після підвищення тарифів на комунальні послуги різко збільшиться кількість випадків шахрайства з квартирами. Так було і раніше, так буде і тепер.

Адже від підвищення тарифів в першу чергу страждають малозахищені люди - самотні пенсіонери, безробітні, інваліди, особи, які опинилися у важкій життєвій ситуації. Тобто всі ті, хто не в змозі оплачувати комунальні послуги.

Квартирні шахраї з легкістю входять в довіру до таких людей. На підставі допомоги, вони обманним шляхом заволодівають майном цих громадян різними способами. Обіцяють матеріальну допомогу, сприяння в зниженні вартості комуналки, при цьому підсовують на підпис доручення чи договор про відчуження нерухомості.

Професійні аферисти чітко вловлюють нові тенденції - і прекрасно використовують це у своїй діяльності. На жаль, тотальне зубожіння населення і елементарна неможливість людей з низьким доходом оплачувати комуналку, значно розширює можливості злочинців. Так що випадки квартирних обманів збільшаться в рази.

Щоб цього уникнути, не варто довіряти випадковим знайомим. Оригінали документів на нерухомість зберігайте в надійному місці. Ні в якому разі нікому їх не віддавайте.

І, звичайно, ні за що не ставте свій підпис під будь-якими документами, зміст яких вам не знайомий.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин