загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Раді вирішили заборонити перенесення робочих і вихідних днів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховній Раді з’явився законопроект, який узгоджує вітчизняне трудове законодавство із законодавством ЄС. У ньому виключено норму про перенесення робочих днів, якщо свята випадають посеред тижня.

Текст законопроекту №4597, запропонованого депутатами від «Слуги народу» опубліковано на сайті парламенту. Він передбачає заборону перенесення вихідних та робочих днів із формулюванням «з метою створення сприятливих умов для використання святкових та неробочих днів, а також раціонального використання робочого часу». Так зараз робить Кабінет міністрів, якщо святковий день припадає, наприклад, на четвер, як це було з Різдвом. Але перенесення зберігається, якщо святковий день припав на суботу чи неділю, тоді як і раніше понеділок буде вихідним. Пропонується встановити, що цей закон, у разі його ухвалення, набирає чинності з 1 січня 2022 року.

Нагадаємо, завдяки перенесенню в Україні в 2021 році тричі буде по чотири вихідних дні підряд. Про це йдеться у розпорядженні уряду «Про перенесення робочих днів у 2021 році».

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин