загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, що буде з субсидіями при зниженні тарифів на газ: все заново перерахують

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після зниження ціни на газ субсидії всім, хто їх отримує, перерахують автоматично. Нікому особисто звертатися в соціальні органи не доведеться.

"Громадянам, які вже отримують субсидію, турбуватися не варто. Їм вона вже призначена на опалювальний сезон 2020-21 років. Згідно з постановою про надання субсидії, передбачено, що, в разі зміни тарифів на житлово-комунальні послуги, розмір субсидії перераховується в автоматизованому режимі. Тому не потрібно подавати ніяких додаткових заяв і документів ", - повідомили в одній з обласних адміністрацій.

Крім того, громадянам, яким відмовили в наданні субсидій, нагадали, що вони можуть ще раз спробувати щастя. Уряд дещо змінив порядок надання субсидій, зокрема, розширив список тих, хто може претендувати на допомогу від держави.

Субсидія на оплату комуналки може призначатися в таких випадках:

  • Громадянам, які придбали право власності на житло не раніше, ніж за 12 місяців до звернення за субсидією. Зокрема, якщо вони отримали це житло у спадок, а також якщо у них немає доходів, і вони за законом звільнені від сплати ЄСВ.
  • За рішенням комісії можуть також надати право на субсидію домогосподарствам, в складі яких є люди, що працюють за кордоном - в країнах, з якими в України немає договорів щодо соцзабезпечення.
  • Право на субсидію отримують також люди, які перебувають за кордоном у період декретної відпустки.
  • Крім того, передбачено призначення субсидій на загальних підставах малозабезпеченим сім'ям та одиноким матерям, а також людям, які отримують часткову допомогу з безробіття на час карантину - навіть за умови, що вони зараз не платять єдиний соціальний внесок.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин