загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Мінсоцполітики дали прогноз по запуску накопичувальної пенсійної системи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Накопичувальна пенсія в Україні може запрацювати тільки через два роки, коли буде ухвалений відповідний закон і буде підготовлена вся інфраструктура.

Це станеться з 2023 року, озвучила свій прогноз міністр соціальної політики Марина Лазебна в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера".

Чиновник сподівається, що в парламенті зможуть проголосувати за законопроект про запровадження накопичувальної пенсійної системи в цьому році, а в наступному - потрібно буде прийняти всі необхідні підзаконні акти та підготувати всю інфраструктуру.

Таким чином, запуск системи можливий тільки від 1 січня 2023-го, каже вона.

Міністр зазначила, що тоді ті категорії працюючих громадян, які підпадають під дію закону, будуть відкладати гроші на свої накопичувальні рахунки.

Лазебна також уточнила, що згідно з проектом накопичувальна система буде обов'язковою для людей до 50 років, а для інших - добровільною.

Раніше глава Мінсоцполітики висловлювала думку, що якщо накопичувальна пенсійна система не буде введена, в Україні доведеться підвищувати рівень Єдиного соціального внеску.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин