загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Революція Гідності: сім років тому на Грушевського стріляли всю ніч

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Під час Революції Гідності, на світанку 25 січня 2014 року сторони протистояння припинили обстріл один одного.

Як повідомляє Укрінформ, того дня один з мітингувальників з власної ініціативи взяв державний прапор і пішов на переговори до силовиків. Після перемовин на перший барикаді була дана команда протестувальникам припинити атаку. Вибухи на Грушевського на деякий час затихли.

25 січня у Києві була зайнята будівля Міністерства енергетики та вугільної промисловості, а напередодні протестувальники зайняли приміщення Міністерства аграрної політики.

Також залишалися захопленими облдержадміністрації у 8 обласних центрах України. В облозі були адміністрації у 4 містах: Полтаві, Чернігові. Ужгороді та Луцьку.

Цього ж дня Віктор Янукович погодився на зміну Конституції України і заявив про свою готовність створити робочу групу для переходу до парламентсько-президентської республіки. Крім того, лідери опозиції Арсеній Яценюк та Віталій Кличко відмовились від пропозиції Януковича, яка стосувалася посад у Кабінеті міністрів.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

 

Джерело:
До списку новин