загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Колишніх держслужбовців можуть перевести на звичайні пенсії: подробиці від Пенсійного фонду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колишніх держслужбовців, які знаходяться на заслуженому відпочинку, можуть перевести на звичайні пенсії. Про це повідомило видання "Пенсійний кур'єр" на своїй сторінці в Facebook.

 

Видання роз'яснило читачеві, коли будуть переглянуті і збільшені пенсії колишнім працівникам органів місцевого самоврядування.

Перегляд розмірів пенсійних виплат колишнім держслужбовцям можливий лише в одному випадку: якщо вони переходять з пенсії, яка призначена по спецзакону, на пенсію за загальним законом, роз'яснили працівники Пенсійного фонду.

"Зокрема, під час перерахунку пенсій в травні 2020 порівнювався розмір пенсії по спецзакону і за загальним законом. І якщо це доцільно, здійснювалося відповідне переведення", - пишуть у публікації.

При цьому там також звертають увагу, що держслужбовці, які перейшли на пенсію за загальним законом, можуть у будь-який час повернутися на пенсію, яку їм призначали за спецзаконом. Їм не має права у цьому відмовити.

Нагадаємо, Мінсоцполітики фактичним визнало, що українцям недоплачують пенсії. Воно опублікувало статті витрат по прожитковому мінімуму. З'ясувалося, що за найскромнішими підрахунками нині в Україні прожитковий мінімум для людей непрацездатного віку дорівнює 3370 гривень. Відповідно до закону мінімальна пенсія не може бути нижчою за цей показник. У нас же вона становить 1769 гривень.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин