загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До приватних пенсійних фондів будуть дуже серйозні вимоги, — НКЦПФР

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До інвестиційних компаній, які отримають дозвіл розпоряджатися заощадженнями українців, на основі яких буде виплачуватися «друга пенсія», будуть більш суворі вимоги, ніж є зараз.

Про це розповів голова Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) Тимур Хромаєв.

Відповідаючи на запитання, скільки інвестиційних компаній отримають право брати участь у пенсійній системі другого рівня, він відповів, що таких буде небагато, на порядок менше, ніж зараз діють на ринку.

«Я думаю, це коло буде набагато меншим від того, яке є зараз з тих компаній, які вже мають можливість приймати гроші у інвесторів і розпоряджатися ними. Зараз їх грубо кажучи 300, а тих, хто матимуть можливість виконати всі вимоги, будуть десятки», — вважає Хромаєв.

За його словами, подібний «відбір» не є директивним, він відбудеться природно, позаяк до тих інвестиційних компаній, які виявлять бажання розпоряджатися депозитами пенсійної системи другого рівня, «будуть висуватися серйозніші вимоги, ніж ті, які поширюються на компанії, що управляють грошима інвесторів, наприклад».

Довідка Finance.ua:

  • Другий рівень пенсійного забезпечення в Україні буде введений без підвищення єдиного соціального внеску (ЄСВ) і податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Накопичувальна пенсія буде введена з 2023 року. Про це йдеться в коментарі голови Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової (фракція «Слуга народу»).
  • Зазначимо, в травні 2020 року прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що накопичувальна пенсія в Україні може з’явитися з 1 січня 2021 року.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин