загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні вперше покажуть 14-томне видання Лесі Українки без цензури

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні вперше продемонструють нецензуроване видання творів Лесі Українки у 14 томах в рамках експозиції на Мистецькому арсеналі, до 150-річчя поетеси.

Як передає Укрінформ, про це міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко написав у Телеграмі.

"Вперше українці зможуть побачити повне нецензуроване видання творів Лесі Українки у 14 томах. Відбудеться це в рамках експозиції на Мистецькому проєкті, присвяченому 150-річчу поетеси та драматургині Лесі Українки", - написав Ткаченко.

Він додав, що в рамках святкування відбудеться також багато інших цікавих заходів, зокрема до ювілею письменниці МКІП та Держагентство з питань мистецтв та мистецької освіти запускає проєкт "150 імен Лесі".

Як повідомлялося, раніше в Офісі Президента міністр представив попередню презентацію запланованих заходів до ювілею поетеси і письменниці, зокрема масштабне відкриття експозиції «150 імен Лесі».

Також повідомлялося, що протягом 2021 року під егідою Міністерства культури й інформаційної політики відбудеться серія заходів з нагоди 150-річного ювілею Лесі Українки. Міністерство інформуватиме і висвітлюватиме всі заходи і події ювілейного року Лесі Українки в пресрелізах, на своїх сторінках у соціальних мережах, в партнерських ЗМІ, через соціальну рекламу, а також на окремому сайті, запущеному з нагоди ювілейного року

29 січня Президент Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки (25 лютого 2021 р.) на державному рівні.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першим

 

Джерело:
До списку новин