загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Початок щасливого життя": психолог переконує, що День закоханих варто святкувати і тим, в кого немає пари

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

День святого Валентина 14 лютого цього року в Україні вперше святкуватимуть в карантинних умовах.

"Початок щасливого життя": психолог переконує, що День закоханих варто святкувати і тим, в кого немає пари

Українцям важливіше бути коханими, аніж кохати самим. День святого Валентина 14 лютого цього року в Україні вперше святкуватимуть в карантинних умовах. Менше сердечок, але більше подарунків, менше свят, але більше часу, щоби побути разом.

Про це йдеться 13 лютого в сюжеті ТСН.

Раніше у цей день, що тільки не робили заради любові:

  • літали голими янголами;
  • пірнали в льодяні серця;
  • освідчувалися в коханні повторно через 50 років після шлюбу;
  • весільні церемонії перетворювалися на багатогодинні марафони.

Цьогоріч в день закоханих заявок на шлюб менше у всій країні. Як повідомила керівниця управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану Ірина Дубиківська, вже є 410 заяв в усій країні. Найбільше – у Вінницькій області. Але і саме 14 лютого можно прийти до відділу і подати заяву.

Ірина переконана, що закохані просто подумали, що в неділю палаци одружень не працюватимуть.

Про любов можна читати в книжках, але можна спробувати за допомогою книжок знайти справжнє кохання. Таке придумали в одній з книгарень. Там можна читати, пити каву, а тепер ще й шукати любов.

"Люди можуть випробувати свою долю, покласти свої контакти у прочитану книжку і інша людина, яка прийде візьме цю книжку,побачить ці контакти, може зателефонувати, написати", - пояснює менеджерка книгарні Анастасія Рекун.

Бачать плюс - обранець точно вмітиме читати.

Українцям важливіше бути коханими, аніж кохати самим. Про це свідчить опитування до Дня святого Валентина проведене соціологічною групою "Рейтинг". 43% сказали, що важливо, аби любили їх. Для 38% людей важливіше, аби вони самі палали почуттями. День святого Валентина цього року  в Україні вперше відзначать в карантинних умовах. Менше сердечок, але більше подарунків, менше свят, але більше часу, аби побути разом. Як святкували раніше та що робити тим, хто у День закоханих залишився на самоті -  дивіться далі.  

Поради психологів

Психологи цього дня радять дихати любов'ю. Психологиня Вікторія Любаревич-Торхова вважає, що День святого Валентина дуже важливий для молодого покоління.

Також вона переконує, що карантин дав людям можливість насолодитися один одним, а іноді навіть і набриднути. Цього року свято інтимніше, аніж зазвичай. І не заважає тим, у кого пари поки що немає, але і тут привід для свята.

Можна відзначити цей день з самим собою і прям позначити для себе, що сьогодні, ось саме це свято – це початок мого щасливого життя
психологиня Вікторія Любаревич-Торхова
 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першим

 

Джерело:
До списку новин