загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Укрзалізниця“ обурила українців зимовим “сервісом“: сніг і лютий холод у вагонах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Укрзалізниця" у черговий раз "порадувала" пасажирів рівнем сервісу пасажирських перевезень. Народний депутат, перший заступник голови Комітету з питань енергетики та ЖКП Олексій Кучеренко опублікував у своєму Facebook знімок, зроблений у вагоні електрички.

На фото - прямо у вагоні електрички товстим шаром лежить сніг, що взагалі невідомо як туди потрапив у такій кількості. Можна, звісно, припустити, що пасажири принесли його на своєму взутті, однак для цього потрібно було сотні пасажирів, щоб утворився такий сніговий покрив усередині вагона. Втім, усе можливо, якщо з початку снігопадів ніхто у вагонах не прибирав і не опалював.

Очевидно, такий самий "мікроклімат" не лише в цьому, а й у інших вагонах, бо видно, що в сусідньому вагоні пасажири сидять, натягнувши шапки майже на очі та надівши капюшони.

"Почесний залізничник Сергій Лещенко в курсі?" - написав Кучеренко в коментарі до опублікованого фото.Нардеп тим самим нагадав, що відомий журналіст Сергій Лещенко, який входить до Наглядової ради "Укрзалізниці", міг би з колегами "понаглядати", в яких умовах простим громадянам доводиться добиратися на роботу та в інших справах.

У своїх коментарях до опублікованого знімку люди відзначили, що в наших електричках все цілком закономірно: влітку спекотно, а взимку холодно. Крім того, коментатори пишуть, що "Укрзалізниця" не самотня у своєму "ненав'язливому" сервісі, і що занепад охопив багато сфер нашого життя, а сніг, на відміну, від української корупції не вічний - навесні розтане.

"Жахливо !!! Кам'яний вік !! Депутати не мають уявлення, що наш народ не безкоштовно їздить в таких електричках ...", "У нас в усьому таке !! Їм же не жити в Україні! Зберуть грошенят і на узбережжя Тихого океану ! Їм невідоме поняття совість! "," Головне, квартирку купив за 7,5 лямів, нормально все у чоловіка "," Кому сніг лопатою розгрібати, а кому бабло. Кожному своє "," Радує, що депутати в курсі. Перестане падати сніг , прийдуть в Раду і напишуть запит, чи в курсі Лещенко "," Це просто зимовий дизайн вагонів ", - не без гіркоти іронізують коментатори.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" з 1 березня піднімає ціни на квитки. Щомісяця вартість проїзду буде підвищуватися на 2%. Таким чином, до кінця 2021 року ціни на квитки зростуть на 20%.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

 

Джерело:
До списку новин