загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні майже 110 тисяч осіб отримують пенсію у разі втрати годувальника

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Майже 110 тисяч осіб в Україні отримують пенсію в разі втрати годувальника.

Про це сказав заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко на круглому столі щодо питань державного захисту сімей загиблих захисників України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наразі майже 110 тисяч осіб отримують пенсію в разі втрати годувальника, середній розмір пенсії становить 4400 гривень”, - сказав Музиченко.

Він уточнив, що пенсія в разі втрати годувальника “виплачується в мінімальному розмірі, який складає по суті два прожиткових мінімуми і наразі становить 3538 гривень”.

Водночас Музиченко поінформував, що упродовж останніх років Верховна Рада та Кабінет Міністрів вживали заходи для підвищення рівня матеріального забезпечення саме тих членів сімей загиблих, померлих ветеранів, які брали участь в АТО або в ООС.

“З числа таких категорій населення пенсію по втраті годувальника отримує майже 6,2 тисячі осіб, і середній розмір пенсії на одного утриманця тут вже становить майже 6,3 тисячі гривень. Тобто це в півтора раза більше, ніж у середньому по категорії”, - додав заступник міністра.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин