загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Іншого шляху немає": відомий політик пояснив, як Україна має звільнити Донбас

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жителів ОРДЛО, які симпатизують Україні, потрібно рятувати, вважає Роман Безсмертний

"Іншого шляху немає": відомий політик пояснив, як Україна має звільнити Донбас

Україна може вирішити проблему Донбасу тільки воєнним шляхом, шанс для реінтеграції окупованих територій втрачений.

Таку думку висловив в ефірі телеканалу "Україна 24" український політик і дипломат Роман Безсмертний.

"На сьогодні теза реінтеграції є пережитком, не може бути застосована через те, що ми подолали п'ятирічний рубіж, коли сформовані речі, які не дають можливості застосовувати те, що називалося, зокрема, реінтеграцією. Змінилися механізми всередині України. Закон про реінтеграцію - це маневр, він мертвонароджений і придуманий лише для внутрішньої гри, а не для отримання результату. Якщо ми говоримо про гуманітарні речі, для мене однозначно, що, крім інструменту відселення звідти людей, їх забезпечення житлом, - іншого варіанту немає. Механізмом реінтеграції вирішити питання неможливо, тому людей, які моляться на Україну, потрібно просто відселити звідти, їх треба рятувати", - заявив Безсмертний.

Політик підкреслив, що "питання звільнення територій потрібно вирішувати у військовий спосіб, іншого способу немає".

"Треба розуміти, що кардинально змінилася російська воєнна доктрина. Військові частини, які там сформовані, які збільшуються, інтегруються в агресивну систему генштабу російської армії, все більше і більше набувають ознак здатності атакувати й здійснювати агресію. Таким чином, місцеве населення буде задіяне в диверсійно-розвідувальних групах, і як тільки ми будемо поводитися м'яко, дозволяти робити всі ці маневри, ми будемо себе підставляти", - сказав він.

За словами Безсмертного, "настав час дати відповідь так, як це було сказано свого часу Радянському Союзу західними німцями: робити сьогодні в цьому плані кроки - це собі шкодити".

"Продовження цієї телячої поведінки призведе до загострення ситуації, зростання агресії з боку Росії, втягнеться населення, яке буде перемелене у військовій машині", - додав він.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин